top of page
Rijschool Den Haag

TurboDrive is een rijschool in Den Haag die meerdere rijopleidingen aanbiedt. Je kunt hierbij denken aan auto rijlessen (automaat of handgeschakeld), motorlessen en scooterrijlessen.

Bij Rijschool Den Haag krijgt elke leerling de garantie dat hij gedurende zijn opleiding door dezelfde instructeur les zal krijgen. Je kunt al vanaf 16,5 jaar onder begeleiding leren autorijden, op voorwaarde dat je begeleider minstens vijf jaar over een rijbewijs B beschikt.

Om een idee te krijgen van het aantal benodigde lesuren en om veilig de weg op te gaan, begint de rijopleiding met een proefles. Het resultaat van de proefles geeft een goede indicatie van het aantal lessen dat nodig is om alle vaardigheden te leren en succesvol het praktijkexamen af te leggen.

Onze instructeurs geven rijlessen en zullen dezelfde instructeur toewijzen aan elke leerling tijdens hun opleiding, om de best mogelijke ervaring te bieden. Vergeet niet om op de dag van de test een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

De allround rijschool in Den Haag

Scooterrijbewijs Den Haag

Scooter rijbewijs Den Haag

Een paar jaar geleden was het mogelijk om een scooter rijbewijs te behalen door alleen het theorie examen te halen. Dit betekende dat je geen praktijkervaring had en alleen de verkeersregels kende. Als je alleen in kleine dorpen reed, kon het moeilijk zijn om de verkeersborden te onthouden omdat er minder borden waren en het verkeer rustiger was. De kosten van het behalen van een scooter rijbewijs zijn de afgelopen jaren flink gestegen.

Met deze methode kun je veilig leren rijden op een scooter in de stad, maar de kosten voor het behalen van het scooterrijbewijs zijn gestegen. Samen met een instructeur zul je door de stad rijden om te beoordelen hoe goed je het doet. Het aantal lessen dat nodig is, verschilt per persoon, maar gemiddeld zijn 4-5 lessen voldoende. In tegenstelling tot autorijden, waarbij meer lessen nodig zijn, kun je het scooterrijbewijs dus vrij snel halen. De kosten van het scooterrijbewijs hangen af van jouw rijvaardigheid.

Als je jouw theoriecertificaat hebt behaald, plannen we direct jouw praktijkexamen voor de scooter in. Op dezelfde dag krijg je vier praktijkrijlessen voor de scooter en leg je 's middags jouw praktijkexamen af bij het CBR. Je kunt er echter ook voor kiezen om dit over twee dagen te verdelen. Dit kan de kans vergroten dat je slaagt, omdat alle kennis dan nog vers in jouw geheugen zit. Klik op Scooterrijbewijs Den Haag voor meer informatie of om je aan te melden!

Scooter rijbewijs

OPENINGSTIJDEN

Kom langs

Ma - vr: 8:00 - 20:00 uur
Za: 8:00 - 20:00 uur
Zo: 8:00 - 20:00 uur

bottom of page